SF-Caravan Keski-Pohjanmaa ry / KUTURANTA

Ahontie 123
69440, Lestijärvi
Matkapuhelin: 040 7567 705
Email:

Yrityksen esittely:

TERVETULOA !

Kuturanta on luonnonkaunis, metsien ympäröimä alue kalaisan Lestijärven rannalla. Vaunupaikkoja on Retuperällä, Rantareviirillä, Pöllölaaksossa ja Piippuhyllyllä, joten jokainen löytää varmasti mieluisan paikan (yhteensä 200 vaunupaikkaa 6 ha:n alueella). Kaikki vaunupaikat on sähköistetty. Alueen omistaa sekä ylläpitää SF-Caravan Keski-Pohjanmaa.

Alueelta löytyy mm. 4 saunaa (telttasauna ja rantasauna kesäisin, sähkö- ja puulämmitteinen sauna myös muina aikoina.) grilli- ja savustuspaikkoja, tasokas huoltorakennus ja kioski terasseineen. Kioskista voit ostaa kuivaelintarvikkeita, jäätelöä, makeisia ja virvokkeita sekä kaasun myynti.

Kysy myös kalastuslupia. Tanssia voi kesäisin riihessä elävän musiikin tahtiin ja talvella tuvassa.

Nuorisolle on myös omat tilat. Perheen nuorimmille leikkihuone tuvan yhteydessä sekä pihassa aidattu leikkikenttä, jossa mm. trampoliini, keinut, leikkimökki ja polkuautot. Vuokrattavana myös SUP-laudat sekä minigolf. On uimaranta, veneitä ja pelikenttä rannassa. Katso kuvat täältä!

Järvellä voi kalastaa ympäri vuoden ja onnekkaimmat saavat jopa punalihaista saalista. Talvella on jäälle tehty hiihtolatuja. Useissa saarissa on nuotiopaikkoja, joissa voi käydä esim. makkaraa paistamassa.

Moottorikelkkailuun Kuturanta on mitä mainioin, sillä alueelta pääsee helposti reiteille, joita on satoja kilometrejä aina Keski-Suomeen saakka.

Marjamaastot löytyvät suoraan vaunulta. Voit poimia talven lakat, mustikat ja puolukat lähimetsistä.

Matkaa Lestijärven keskustaan on noin 7 kilometriä ja sieltä löydät huoltoaseman, apteekin, ja kaupan postipalveluineen.

Tervetuloa viihtymään Kuturannassa!


Array
 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy