Tanssiteatteri Hurjaruuth

Tallberginkatu 1 A / 117
00180, Helsinki
Puhelin: (09) 565 7250
Faksi: (09) 693 1299
Email:

Yrityksen esittely:

Hurjaruuth on tuottanut yli 100 ensi-iltaa vuodesta 1981 lähtien.

Tanssiteatteri Hurjaruuth on järjestänyt useita erilaisia työpajaprojekteja päiväkotien, koulujen ja eri yhteisöjen kanssa. Vaihtoehtomahdollisuuksina ovat olleet Hurjaruuthin esitysten ja harjoitusprosessin seuraaminen, ryhmien kouluttaminen ja ohjaaminen sekä luennot teatterityöstä, tanssista ja sirkustaiteesta. Kuhunkin projektiin kuuluu ryhmän käynti Tanssiteatteri Hurjaruuthin esityksissä taiteilijatapaamisineen sekä tutustuminen teatterin tekemisen eri osa-alueisiin.

Hurjaruuth on tuottanut omien esitystensä lisäksi eri festivaaleja, joista Ruutia! -tanssifestivaali lapsille ja nuorille on ollut ohjelmistossa vuodesta 1997 aluksi yhteistyössä Teatterikeskuksen kanssa. Kansainvälinen uuden ja kokeellisen jongleerauksen festivaali 5-3-1 toteutettiin yhteistyössä uuden ja kokeellisen jongleerauksen yhdistyksen kanssa vuosina 2001 ja 2002.

Hurjaruuth toimii myös vierailuteatterina nuorille kokeileville ryhmille sekä pyrkii kehittämään uusia yhteistyömalleja eri tuottajatahojen, festivaalien ja freelancetaiteilijoiden kanssa.

Tutustu myös kotisivuihimme!
www.hurjaruuth.fi


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy