Amado Hotelli

Keskusaukio 2
28130, Pori
etsi kartalta >>

Puhelin: 02 631 0100
Faksi: (02) 633 8175

Yrityksen esittely:

Amado on viihtyisä hotelli keskellä Poria. Jo tullessasi aistit kodikkaan ilmapiirin ja näet miljöön, jollaisia tavallisesti tapaa vain etelässä. Amadon huoneet ovat tyylikkäitä ja viihtyisiä – niissä viihtyy mielellään pidempäänkin. Amadossa on 50 huonetta, 7 perhehuonetta, savuttomia huoneita, allergiahuoneita sekä langaton WLAN-laajakaistayhteys.

Amado on myös laadukas à la carte -ravintola. Sen tunnelma ja tuhannet tuoksut kruunaavat unohtumattomat makuelämykset. Sulje silmäsi ja tunnet Välimeren laineiden liplatuksen. Ruokaravintolassamme on 100 asiakaspaikkaa A-oikeuksin. Ravintolasta saa myös maistuvaa lounasta arkisin klo 11–14 välisenä aikana joka viikko vaihtuvalta listalta.

Amadosta löytyvät luonnollisesti myös laadukkaat kokoustilat nykyaikaisin varustein. Onnistunut kokous on mukava päättää Amadon viihtyisällä saunaosastolla nauttimalla kunnon löylyistä.

Tutustu myös Amadon valmispaketteihin – tarjolla on useita erilaisia kokonaisuuksia: mm. golfia ja hemmottelu-viikonloppuja.

Ota yhteyttä neuvontaan niin kerromme mielellämme lisää. Tervetuloa viihtymään Amadoon!


Tagit

 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy