Suomen Kiuaskivi Ky

Saarisentie 162
52420, Pellosniemi
etsi kartalta >>

Puhelin: (015) 455 223
Matkapuhelin: 0400 552 603
Faksi: (015) 455 217
Email: ,

Yrityksen esittely:

Kuten monilla muillakin laadukkaita tuotteita tuottavilla perheyrityksillä, myös Suomen Kiuaskivellä on takanaan pitkä historia. Arvokkaan kiviesiintymän löytyminen 1980-luvun alussa oli osittain onnea, josta kovalla työllä ja perusteellisella tutkimuksella saatiin jalostettua sen käyttötarkoitukseen parhaiten sopiva tuote, kiuaskivi. Yrityksen perusti vuonna 1982 mäntyharjulainen Pentti Moilanen.

Pentti toimi koko ikänsä sotilassoittokunnassa Mikkelissä ja perusti eläkkeelle päästyään Suomen Kiuaskivi Ky:n. Pentti Moilasen poismenon myötä yrityksessä otti vastuun Pentin tytär Pirjo vuonna 1991. Pirjo muutti perheineen Seinäjoelta Ristiinaan jatkamaan Pentin elämäntyötä.

Nykyään yritys on modernimmassa muodossa kuin lähes 30 vuotta sitten, jolloin toiminta aloitettiin, ja huomattava osa sen tuottamista kiuaskivistä myydäänkin tänä päivänä suomen rajojen ulkopuolelle. Vuosikymmeniä kestäneet asiakassuhteet ja toisista maakunnista asti kiviä uskollisesti joka kesä noutamaan tulevat asiakkaat puhuvat puolestaan.

Toiminnan globalisoitumisesta ja vuosien kulumisesta huolimatta yhtiön punaista lankaa ei ole kadotettu. Tavoitteena on tuoda asiakkaille laadukas, tutkittu ja turvallinen kiuaskivi - aivan kuten Pentti Moilanen asian ajatteli vuonna 1982.


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy