Torassiepin Loma-Pallas Ky

Torassiepintie 212
99300, Muonio
etsi kartalta >>

Puhelin: (016) 529 144
Faksi: (016) 529 166
Email:

Yrityksen esittely:

Tarjoamme majoitusta mukavuuksilla varustetuissa 2-hengen huoneissa ja 2-6 hengen mökeissä takalla, osassa mökeistä oma sauna. Rannassa kaksi saunaa ja takkatupa, kesällä hyvä uimaranta, talvella avanto. Lomakylän ravintolassa tarjoamme maittavat kotiruoat: aamiaiset, lounaat ja päivälliset. Pihasta lähtee useiden satojen kilometrien kävely-, hiihto-, ja moottorikelkkareitit.

Järjestämme monipuolisia ohjelmapalveluita: kalastusta, talvella lumikenkä- ja hiihtoretkiä, poro-, moottorikelkka- ja koiravaljakkosafareita, kesällä takkaporokalaretkiä, koskenlaskua, kanoottiretkiä ja retkiä Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon. Poroelinkeinoon ja Lapinkartanon museoon voi tutustua ympärivuotisesti.

Aihkikodassa (80 hlöä) ja Poropirtissä (60 hlöä) järjestämme erilaiset juhlat: häät, kastejuhlat, syntymäpäivät sekä illanvietot ja kokoukset, Lapin ruoan valmistusta, pirtanauhan kudontaa...

Lapinkartanon museossa tutustutamme asiakkaamme entisaikojen elämäntapaan. Pihapiirissä on myös tekstiilitaiteilija Alli Ohenojan taidetekstiilinäyttely ja matkamuistomyymälä Tiuhta.

Torassiepin kylä on valittu valtakunnallisesti arvokkaaksi perinnemaisemakyläksi vuonna 1993.

Tervetuloa nauttimaan henkilökohtaisesta palvelusta, lappilaisesta perinneruoasta ja luonnonrauhasta!


Tagit

 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy