Parkano (Parkanon kaupunki)

Parkanontie 37, PL 14
39700, Parkano
Puhelin: (03) 443 31
Matkapuhelin: 044 786 5210
Faksi: (03) 443 3200
Email: ,

Yrityksen esittely:

Parkanon kaupunki on aktiivinen alueellinen teollisuuden ja kaupan keskus, joka luonnonympäristönsä ja liikenteellisen sijaintinsa hyödyntäen edistää alueensa asukkaiden ja yritysten hyvinvointia.

Kihniössä ja Parkanossa yhdistyvät luonto, palvelut ja vilkas yrityselämä. Seutu sopiikin erinomaisesti matkailuun, elämiseen ja asumiseen. Alue antaa oivat eväät yrittämiselle, mutta kunta ja kaupunki ovat samalla sopivan pieniä, viihtyisiä ja turvallisia asuinpaikkoja.

Sijainti kolmen maakunnan – Pirkanmaa, Satakunta ja Etelä-Pohjanmaa kulmauksessa tarjoaa voimavarat niin kulttuurille kuin taloudellekin. Noin tunnin ajomatkan päästä löytyvät kolmen maakunnan keskukset Tampere, Pori ja Seinäjoki.

Minne mennä?
• Kihniön Esinemuseo
• Parkanon Kotiseutumuseo
• Metsämuseo
• Turvemuseo ja ympäristöpolku
• Kihniön kirkko
• Parkanon kirkko
• Kesäteatteri

Luonto lumoaa...
Kihniö ja Parkano ovat syntyneet Suomen­ elälle. Tämän vedenjakaja-alueen luonto on karun erämaamainen. Maisemaa elävöittävät kymmenet kalaisat järvet, hiljaisen kauniit metsät, suot ja harjumuodostelmat. Kihniössä merkittävä harjumuodostelma on Kankarinjärveen työntyvä Pyhäniemi. Niemi on kilometrin pituinen ja kätkee historiaansa niin jättiläisten hiekkasäkkejä kuin Kalevi Keihäsen menestyksen päiviä. Alueemme korkein kohta on 201-metrinen Alkkianvuori Parkanossa.

Aktiivisia elämyksiä
Kihniön ja Parkanon luonto on kuin varta vasten suunniteltu liikkuville ihmisille, vapaa-ajanviettoon ja harrastuksiin. Vaellus- ja hiihtoreitit antavat mahdollisuuksia ympäri vuoden. Alueellamme riittää hyvää moottori­ kelkkauraa viikonlopuksi tai viikoksikin. Voit helposti käväistä vaikkapa Kurussa, Virroilla tai suunnata kauemmaksikin. Täällä voit myös ratsastaa, mönkiä, metsästää, kiekkoilla, meloa ja vaikka pumpata menemään resiinalla raiteita pitkin – henkisistä harrasteista puhumattakaan.

Tervetuloa tutustumaan kotisivuiltamme tarkemmin!
www.parkano.fi


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy