Viihdepalvelut Jack & Jay Oy

Kanervakuja 1
78850, Varkaus
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 0400 743 945, 0400 180 545
Email:

Yrityksen esittely:

Viihdepalvelut Jack & Jay Oy on vuonna 1997 perustettu yritys. J & J on vuosien varrella laajentunut monipuoliseksi ohjelmistojen, äänen sekä valaistuspalvelujen tuottajaksi.

Yrityksemme on erityisesti panostanut alusta alkaen erilaisten tilaisuuksien valosomistuksien suunnitteluun ja toteutukseen.
Luomme tunnelmavalaistuksen, äänentoiston sekä ohjelman esim. vip-tilaisuuksiin, illanviettoihin ja yritysten avajaisiin.

Tanssiorkesterimme ovat olleet suosittuja varsinkin häiden sekä syntymäpäivien viihdyttäjinä. Osa heistä on myös televisiosta tuttuja kasvoja.

Varsinaisen bändipuolen tarjontaan on voinut tutustua mm. HeartRock
tapahtumissa paikallisessa Rock Cafe baarissa, jossa Varkauden Bändiklubi toimii yhteistyökumppaninamme.

Ohjelmistotarjontamme kattaa koko Suomen. Olemme järjestäneet asiakkaillemme avajaisia sekä vip-tilaisuuksia mm. Vantaalla, Imatralla, Lappeenrannassa, Kuopiossa, Lahdessa ja jopa Rovaniemellä saakka.

Pyrkimyksemme on ollut palvella asiakasta yksilöllisesti, huomioon ottaen kaikki pienimmätkin toiveet, ammattitaidolla, luottamuksella ja rehellisyydellä.


Hakusanat:

viihdepalvelu, ohjelmisto, äänituotanto, valaistuspalvelu, äänentoisto, tunnelmavalaistus, tanssiorkesteri, bänditarjonta, ohjelmistotarjonta, vip-tilaisuus


Tagit

Kauppa
 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy