Loimijoki Golf (Ypäjä Golf Oy)

Jaakkolantie 190
32100, Ypäjä
etsi kartalta >>

Puhelin: 010 249 1400, 010 249 1405
Email:

Yrityksen esittely:

Ypäjä Golf Oy, eli kenttänimenä Loimijoki Golf, sijaitsee Lounais-Hämeessä, Ypäjän kunnassa. Ypäjältä on hyvät kulkuyhteydet niin Helsingin, Hämeenlinnan, Turun kuin Tampereenkin suuntaan.

Loimijoki Golfin kenttä on 18-reikäinen. Kentän on suunnitellut legendaarisen Graham Cooken oppeja noudattaen Christian Lagerstedt. Nimensä golfkenttä on saanut sen kupeessa virtaavasta Loimijoesta. Veden lisäksi kenttä saa vaihtelevuutta monimuotoisista metsäsaarekkeista.

Kentällä toimii v. 1988 perustettu seura, Loimijoki Golf ry. (LoG). Jäseniä seurassa on n. 750.

Harjoittelumahdollisuudet: Range, jossa on mahdollisuus lyödä joko nurmelta tai matoilta, chippi- ja pitch-alue, harjoitusbunkkerit ja kolme puttiviheriötä.On juhlan aiheesi sitten häät, syntymäpäivä, tai vaikkapa valmistujaiset, teemme tilaisuudestasi ikimuistoisen. Toteutamme juhlasi taidolla nykyaikaisen tyylikkäissä puitteissa - viihtyisästi luonnon helmassa.

Golfkierroksen jälkeen, kokouspäivän päätteeksi, tai ihan vaan saunomisen ilosta! Vietä hetki leppoisasti lauteilla tai lyö löylyä kavereiden kera vaikka koko ilta. Löylyjen lomassa voit nautiskella kylpytynnyrissä jopa paukkupakkasilla. Halutessasi saunaoluen ja –lenkin kera.

Pikkujoulut, joista puhutaan koko vuosi! Joulupukin rieharata vauhdikkaine lajeineen, Korvatunturin kuntopläjäys, rekiajelu, joulukaraoken kauniit joululaulut – jouluriehaa! Jos taas mieluummin jätät melun ja hälinän, Metsän joulussa löydät ilon hiljaisuudesta ja rauhasta, kiireettömyydestä ja herkullisesta jouluateriasta.


Tagit

 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Maansiirto Karvinen Oy
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy