Salpauslento Oy

Helsinki-Malmin lentoasema
00700, Helsinki
etsi kartalta >>

Puhelin: (09) 350 98 250
Faksi: (09) 350 98251
Email:

Yrityksen esittely:

SL Flight Training (Salpauslento Oy) on yksityinen vuonna 1970 perustettu lentoyhtiö, jonka päätoimiala on lentokoulutus. Koulutamme ammattilentäjiä liikenne- ja yleisilmailun palvelukseen. Kouluttajamme ovat ilmailun ammattilaisia. Opetuksessa otamme huomioon nykyisen toiminnan suurissa lentoyhtiöissä (lentomenetelmät, miehistöyhteistyö, tarkistuslistat, ym.), jotta oppilaamme saisivat mahdollisimman tukevan perustan tulevalle uralleen ilmailun parissa.
Certificate

Tarjoamme monipuolista ja yksilöllistä lentokoulutusta aina liikennelentäjätasolle asti. SL Flight Trainingistä valmistuneita oppilaita työskentlee mm. Finnairin, Blue1:n, Aero Airlinesin, Finncomm Airlinesin, Airfix Aviationin, Scanwingsin sekä ulkomaisten lentoyhtiöiden palveluksessa. Näiden lisäksi myös useat yhtiöt kuten Copterline, Rajavartiolaitos ja SHT kouluttavat lentäjiään yhtiössämme.

Opetus- ja toimitilamme sijaitsevat Helsinki-Malmin, Tampere-Pirkkalan ja Kuopion lentoasemilla. Koulutuksen pääkeskus on Helsinki-Malmin lentoasemalla.


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy