Air Finland Oy Ltd

Rahtikuja 1
01530, Vantaa
etsi kartalta >>

Puhelin: (09) 251 200
Faksi: (09) 2512 0200
Email:

Yrityksen esittely:

Oy Air Finland Ltd on tammikuussa 2002 perustettu kotimainen lentoyhtiö, jonka omistajina on sijoitusyhtiö Berling Capital Oy:n lisäksi 5 suomalaista ilmailun, rahoituksen ja matkailumarkkinoinnin ammattilaista. Air Finland aloitti lentotoiminnan 3. huhtikuuta 2003 lennolla Málagaan ja ensimmäisen toimintavuotemme aikana kuljetimme 89 000 matkustajaa, mm. Nizzaan, Barcelonaan, Málagaan, Faroon, Funchaliin, Teneriffalle ja Las Palmasiin. Vuonna 2004 matkustajamäärämme nousi 311 000 matkustajaan. Vuodesta 2005 lähtien matkustajia on ollut noin 400.000 vuodessa.

Liikeidea

Air Finland on lomalentoihin keskittyvä lentoyhtiö. Asiakkaamme ovat suomalaisia lomamatkailijoita, jotka ostavat lentojamme suoraan verkkopalvelustamme tai valtuutetuista matkatoimistoista. Yhtiö tuottaa ja myy myös omia valmismatkoja nimellä Air Finland Holidays. Lisäksi keskeiset kotimaiset matkanjärjestäjät käyttävät lentojamme valmismatkatuotannossaan taatakseen asiakkailleen erinomaisen asiakaspalvelun laadukkaat lennot kohteisiin ja palvelun asiakkaiden omalla kielellä.

Air Finland toimii kustannustehokkaasti ja lennämme vain suomalaisten suosituimpiin lomakohteisiin. Siksi pystymme myymään lentomme erittäin kilpailukykyisin hinnoin, tinkimättä silti asiakkaidemme palvelusta ja matkustusmukavuudesta. Lennämme suoraan kohteidemme parhaille kentille. Suorien ja edullisten lentojen lisäksi nautit asiakkaanamme ystävällisestä ja asiantuntevasta kotimaisesta palvelusta.


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Maansiirto Karvinen Oy
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy