Cafe Esplanad

Pohjoisesplanadi 37
00100, Helsinki
etsi kartalta >>

Puhelin: 09 665 496
Faksi: +358 9 665 496
Email:

Yrityksen esittely:

Café Esplanad

Kahvila, Bistro ja Kellariravintola

Kahvila

Pohjoisesplanadilla sijaitseva Café Esplanad on yksi Helsingin keskustan suosituimmista kahviloista. Café Esplanad tunnetaan erityisesti keskieurooppalaisesta tyylistään sekä ilmapiiristään, ja kahvila houkuttelee päivittäin suuren määrän innokkaita kahvi- ja lounasvieraita käymään. Paikan houkuttimiin kuuluvat ehdottomasti kahvilan omassa leipomossa valmistetut, kuuluisat korvapuustit. Jalkakäytävän puoleisella terassilla voi lisäksi seurata kaupungin vilinää ja samalla nauttia auringosta.

Tuoretta kahvia ja virvokkeita Esplanad tarjoaa paitsi vastakeitettyä kahvia myös espressoa, cappuccinoa, caffè lattea ja café au lait?a sekä eri teelajeja, kuten japanilaista Sencha-teetä ja yrttiteetä. Virvoittaviin vaihtoehtoihin kuuluvat mehu, jäätee ja limonadit. Café Esplanad tarjoaa myös olutta ja siideriä sekä valikoituja valko- ja punaviinejä talon viinilistalta. Kahvin kera saa myös halutessa avecin.

Bistro

Bistro on lämminhenkinen ravintola, joka tarjoaa keskustan monipuolisimman lounaslistan kohtuuhintaan. Helppoa ja maukasta syötävää - unohtamatta hyviä viinejä.

Bisro Terrace

Bistron yhteyteen avataan kesäksi keskustan viihtyisin sisäpihaterassi. Musiikkia, viiniä ja herkullisia ruoka-annoksia mutkattoman tyylikkäässä ympäristössä.

Auki (15.5-31.8).

Kellariravintola

Juhlakerros joka tarjoaa erinomaiset puitteet sekä yksityis että yrityspuolen tapahtumiin. Klikkaa etusivullamme "kellariravintola" niin saat lisätietoja tiloistamme.

Kahvila avoinna:
ma-pe 8.00 - 22.00
la 09.00 - 22.00
su 10.00 - 22.00

Bistro avoinna:
ma-pe 11.00 - 16.00


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy