Rakennussuunnittelu Arola Tauno Ky

Ohrakuja 8
16300, Orimattila
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 0400 408 097
Email:

Yrityksen esittely:

Rakennussuunnittelu Tauno Arola Ky on toiminut rakennusalan eri osa-alueilla jo yli 30 vuoden ajan. Yritys on perustettu vuonna 1974.

Aluksi yritystoimintaa oli vain oman toimen ohella, mutta myöhemmin päätoimisesti. Vierasta työvoimaa on ollut aika-ajoin useitakin, mutta toiminta on pyritty pitämään pienimuotoisena ja helposti hallittavana.

Toiminta keskittyi aluksi pääasiassa rakennussuunnitteluun, mutta ajan myötä valmistusohjelmaan tuli mukaan omia tuotteita, ja myös asennustoiminta tuli kuvioihin mukaan. Metalliset irtaimistokomerot paikalleen asennettuina työllistivät useampiakin henkilöitä tuotteiden valmistuksessa ja asennustyössä. Pientalon ulkovarusteet kuten vesikourut, tikkaat, kattosillat, lumiesteet ja vesipellit, olivat aikanaan osa toimintaa. Parvekelasitusten yleistyessä ne tulivat vahvasti kuvioihin mukaan ja nykyisin yrityksen pääpaino liittyykin parvekelasituksiin.

Yrityksen kotipaikka on Orimattila, mutta jo vuosien ajan on pääkaupunkiseutu ympäristöineen ollut töiden painopistealue muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Helsingin alueen kasvuvoima ja asumisen laatuun panostavat ihmiset työllistävät yritystä.


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Maansiirto Karvinen Oy
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy