Arkkitehtuuri- ja maisemasuunnittelu Nyman & Ristimäki

Lapinlahdenkatu 13 A 2
00180, Helsinki
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 040 705 9285
Faksi: (09) 641 659
Email:

Yrityksen esittely:

Yrityksemme toimii arkkitehti- ja maisemasuunnittelun sekä yhdyskuntasuunnittelun erikoisaloilla. Työ- kenttäämme kuuluu erityyppiset tehtävät, kuten maankäyttö ja kaavoitus, rakennussuunnittelu sekä ulkoympäristöjen suunnittelu.

Toimistomme vahvuuksia on monialainen osaaminen ja kokonaisvaltainen lähestymistapa niin rakennetun ympäristön kuin maiseman, viheralueiden ja muiden ulkotilojen näkökulmista.

Asiakaslähtöisen suunnittelumme päämääränä on lopputulos, jossa maisema ja arkkitehtuuri muodostavat esteettisesti ja toiminnallisesti korkeatasoisen kokonaisuuden. Jokaisessa toimeksiannossa laaditaan yksilöllinen suunnitelma, joka perustuu kohteen lähtökohtiin ja arvoihin.

Projekteissa tähtäämme ympäristön kannalta kestäviin ratkaisuihin. Suunnitelmat laaditaan tiiviissä yhteistyössä tilaajan ja muiden erikoissuunnittelijoiden kanssa. Asiakkaitamme ovat sekä julkiset että yksityiset tilaajat.

Toimistomme tekee yhteistyötä useiden alan yritysten kanssa ja on osana monipuolista osaajien verkostoa. Näin voimme tarjota erilaisiin suunnittelutehtäviin räätälöityjä työryhmiä joustavasti.


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy