Suomenlinnan hoitokunta / Suomenlinna

Suomenlinna C 40
00190, Helsinki
etsi kartalta >>

Puhelin: (09) 4132 3300, (09) 4132 3274
Faksi: (09) 4132 3280
Email:

Yrityksen esittely:

Suomen merkittävimpiin kulttuuriperintökohteisiin kuuluva Suomenlinna on valtion omaisuutta ja kuuluu opetusministeriön hallinnonalaan. Suomenlinnan hoitokunta on virasto, joka hallinnoi, restauroi ja ylläpitää linnoitusta.

Historia:
Suomenlinnan historia kietoutuu läheisesti Suomen ja Itämeren historiaan. Linnoitus rakennettiin 1700-luvulla Ruotsin valtakunnan itäisen puolustuksen kulmakiveksi. Linnoitus siirtyi Venäjän haltuun 1800-luvun alussa ja sen tehtäväksi tuli vartioida Pietariin johtavia laivaväyliä yhdessä Tallinnan ja Kronstadin laivastotukikohtien kanssa.

Kokoustilat:
Suomenlinnan merellisissä maisemissa onnistuvat niin suuret kuin pienetkin kokoukset. Historialliseen miljööhön ja 1700-luvun rakennuksiin kunnostetut kokoustilat on varustettu nykyaikaisella kokoustekniikalla ja ainutlaatuisella tunnelmalla.

Juhlatilat:
Vietä ikimuistoiset juhlat persoonallisissa tiloissa. Ruutikellariin, viljavarastoon, myllyyn ja kasarmiin kunnostetut juhlatilat luovat puitteet unohtumattomiin perhejuhliin tai yrityksen tapahtumiin.

Lisätietoa löydät kotisivuiltamme!
www.suomenlinna.fi


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Vesijohtoliike Thomander Ky
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Etelän Tila
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy