Suomenlinnan hoitokunta / Suomenlinna

Suomenlinna C 40
00190, Helsinki
etsi kartalta >>

Puhelin: (09) 4132 3300, (09) 4132 3274
Faksi: (09) 4132 3280
Email:

Yrityksen esittely:

Suomen merkittävimpiin kulttuuriperintökohteisiin kuuluva Suomenlinna on valtion omaisuutta ja kuuluu opetusministeriön hallinnonalaan. Suomenlinnan hoitokunta on virasto, joka hallinnoi, restauroi ja ylläpitää linnoitusta.

Historia:
Suomenlinnan historia kietoutuu läheisesti Suomen ja Itämeren historiaan. Linnoitus rakennettiin 1700-luvulla Ruotsin valtakunnan itäisen puolustuksen kulmakiveksi. Linnoitus siirtyi Venäjän haltuun 1800-luvun alussa ja sen tehtäväksi tuli vartioida Pietariin johtavia laivaväyliä yhdessä Tallinnan ja Kronstadin laivastotukikohtien kanssa.

Kokoustilat:
Suomenlinnan merellisissä maisemissa onnistuvat niin suuret kuin pienetkin kokoukset. Historialliseen miljööhön ja 1700-luvun rakennuksiin kunnostetut kokoustilat on varustettu nykyaikaisella kokoustekniikalla ja ainutlaatuisella tunnelmalla.

Juhlatilat:
Vietä ikimuistoiset juhlat persoonallisissa tiloissa. Ruutikellariin, viljavarastoon, myllyyn ja kasarmiin kunnostetut juhlatilat luovat puitteet unohtumattomiin perhejuhliin tai yrityksen tapahtumiin.

Lisätietoa löydät kotisivuiltamme!
www.suomenlinna.fi


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy