Nuorgamin Lomakeskus

Nuorgamintie 4401 A
99990, Nuorgam
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 0400 294 669
Faksi: (016) 678 415
Email:

Yrityksen esittely:

Nuorgamin Lomakeskuksessa olet koko ajan huipulla. Jo sijaintimme Suomen ja EU:n katolla takaavat sen.

Sen lisäksi teemme lomastasi ihan oikean loman perheyrityksen yli 35 vuoden ammattitaidolla ja kokemuksella. Vuosien aikana Lomakeskus on kasvanut ja haluammekin jatkuvasti kehittää paikkaa asiakkaiden viihtyvyyden takaamiseksi.

Täällä on tekemistä niille jotka haluavat olla aktiivisia – toisaalta aika soljuu eteenpäin niilläkin jotka haluavat vain rentoutua ja katsella veden virtaavan Tenossa.

Teno on Euroopan suurin ja paras lohijoki joka hullaannuttaa kalastajat tulivatpa he mistä tahansa. Mutta ne joiden mieli ei vie vesille voivat patikoida tunturissa, harrastaa sauvakävelyä, marjastaa, tarkkailla lintuja ja muita luontokappaleita tai tehdä upeita päiväretkiä Norjaan ja Jäämerelle. Tutustu vaikka paikalliseen saamelaiskulttuuriin!

Ruska on täällä ainutlaatuinen; maaruskaa riittää ihailtavaksi silmänkantamattomiin kun ei ole puita näkökenttää rajoittamassa!

Kun lumi peittää maan tarjoaa huippu alueemme mahdottoman monipuolista moottorikelkkailua niin Suomen kuin Norjan tuntureilla ja aina avonaisen Jäämeren rantaan – tule ja koe kontrasti!

Hiihtovaelluksiin alue on oivallinen; puutonta tunturia ja hohtavaa hankea riittää ja maisemaa saa ihailla kuin katolta.

Pilkkijöille rautusaaliit ovat suuria! Oli kesä tai talvi perheyrityksen kotoisaan ilmapiiriin on mukava palata nauttimaan hyvästä huolenpidosta, mainiosta ruoasta sekä mökin lämmöstä ja rauhasta.

Meille Nuorgamin Lomakeskuksessa kaikkein tärkeintä on vieraidemme viihtyvyys.

Tervetuloa Nuorgamiin – pieni, mutta pohjoisin!


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy