Steelmerit Oy

Hietakatu 3
50100, Mikkeli
etsi kartalta >>

Puhelin: (015) 214 522
Faksi: (015) 214 524
Email:

Yrityksen esittely:

Tarjoamme hitsaavan konepajan sekä sorvauskoneistuksen alihankintapalveluja teollisuuden tarpeisiin. Olemme keskittyneet ruostumattomista teräksistä valmistettaviin rakenteisiin. Vahvuuksiamme ovat vaativien konstruktioiden valmistus. Toimitukset koostuvat usein erikoisten putkistojen, levyrakenteiden ja koneistusosien yhdistelmistä, joissa merkittävä painoarvo on tuotannon valmistussuunnittelulla.

Yrityksellä on vaativien paineenalaisten rakenteiden valmistukseen tarvittavat pätevyydet. Menetelmäkokeilla hyväksytyt hitsausohjeet sekä kansainvälisen hitsausneuvojapätevyyden (IWS). Ruostumattomien teräksien pintakäsittelyssä käytämme ruisku-, allaspeittaus sekä sähkökiillotusmenetelmiä. Ruiskupeittaus voidaan tehdä myös asiakkaan kohteessa.

Asiakkaamme ovat mm. johtavia prosessi-, prosessimittaus-, elintarvike-, sairaala-, ydinvoimala-, korroosionesto-, puunlämpökäsittely-, komposiitti-, kaivosteollisuuden-, kaasunilmaisin-, lämmönvaihdin- ja höyrynkehitintekniikan laitetoimittajia. Valmistamme myös rakenneteräksistä paineenalaisia putkistoja ja säiliöitä sekä erikoisia rakenteita. Projektitoimituksista ja urakoinnista asennuskohteissa on yrityksessä monipuolista kokemusta.

Korkealuokkaisen valmistustekniikan yhdistämisestä tekemisen taitoon syntyy laatutuote. Näistä tekijöistä olemme viidentoista vuoden aikana rakentaneet pohjan pitkäaikaisille asiakassuhteille, jotka perustuvat vahvaan keskinäiseen luottamukseen ja ulkoiseen laatuun.

Tuotantotilamme ovat noin 350 m2 ja henkilöstön määrä 1+4.


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy