Cembrit Oy

PL 46 (Mineraalintie 1)
08681, Lohja
etsi kartalta >>

Puhelin: (019) 287 61
Faksi: (019) 287 6451
Email: ,

Yrityksen esittely:

Cembrit Oy on yksi maailman suurimmista kuitusementtisten tasolevyjen valmistajista, markkinoijista ja kehittäjistä. Yritys sijaitsee Lohjan Muijalassa hyvien liikenneyhteyksien varrella noin 45 kilometriä Helsingistä. Tanskalaisen Cembritin tytäryhtiönä Cembrit Oy kuuluu myös tanskalaiseen FLSmidth A/S -yritysryhmään.

Cembrit Oy:n liikevaihto oli vuonna 2009 noin 23 miljoonaa euroa. Yrityksen palveluksessa toimii lähes 150 henkilöä. Tuotannosta noin 70 % menee vientiin. Viennin pääasiallisia kohteita ovat Pohjoismaat, Iso-Britannia, Benelux-maat, Baltian maat, Venäjä, Kaukoitä, Yhdysvallat, Saksa, Italia, Puola ja Tšekki.

Cembrit Oy:n valmistamat levyt soveltuvat sekä uudis- että saneeraushankkeisiin. Niiden käyttökohteena ovat mm. julkisivut, väliseinät, märkätilat, sokkelit ja parvekekaiteet. Lisäksi Cembrit Oy myy aaltoprofiilisia katelevyjä. Levyjen pääasiallisena raaka-aineena käytetään sementtiä (50–70 %), selluloosaa (n. 5–15 %) ja mineraalisia täyteaineita (n. 20–40 %). Levyt eivät sisällä asbestia eivätkä kvartsia.


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy