Museokahvila Dunder

Kirkkokatu 22
70100, Kuopio
Puhelin: (017) 262 3040
Email:

Yrityksen esittely:

Kahvila toimii Kuopion entisessä käräjätuparakennuksessa. Istumapaikkoja on noin 50, minkä lisäksi kesäkaudella ovat käytössä museon piha-alueella olevat ulkopöydät. Museokahvilassa käynti ei edellytä museon pääsymaksun maksamista.

Meillä voit nauttia itse tehdyistä herkullisista leivonnaisista tunnelmallisessa ja kiireettömässä ympäristössä. Perinteiset tuotteet kuten ohraryynirieskat, rinkelimunkit, mehevät voisilmäpullat ja sekä mustikkakukot ovat joka päivä tarjolla. Torttujen, piirakoiden ja pullatuotteiden valikoima vaihtelee myös sesongin mukaan.

Kahvila sopii erinomaisesti pieniin juhla- ja perhetilaisuuksiin tai vaikka palavereihin sekä kokouksiin päivittäisen aukioloajan jälkeen talviaukioloaikoina 1.9.-14.5.

Kahvitteluryhmät ovat lämpimästi tervetulleita myös kesällä päiväsaikaan!
Tilauksesta on oma tarjoilu mahdollinen.

Maittava keittolounas on tarjolla ti-pe klo 11-13.30 hintaan 7,00 €/hlö sisältäen yhden annoksen pääruokaa, kahvilan omia sämpylöitä/vaaleaa leipää, ruisleipää, salaatti/raasteannoksen kastikkeineen sekä jälkiruokakahvin. Lounaslista on nähtävillä viikottain liitetiedostona tämän sivun alareunassa.

Lauantaisin lounas tilauksesta (vähintään 10 henkilöä).

Tervetuloa!


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy