Malkamäki V J Oy

Jokisentie 167
05200, Rajamäki
etsi kartalta >>

Puhelin: (09) 276 4200
Faksi: (09) 290 1010
Email:

Yrityksen esittely:

V.J. Malkamäki Oy on Nurmijärven Rajamäellä sijaitseva alumiinirakenteisiin erikoistunut konepaja.
Yritys aloitti toimintansa vuonna 1967 perheyhtiönä. Osakeyhtiömuodossa yritys on toiminut vuodesta 1977 lähtien.

Ensimmäisinä toimintavuosina valmistimme sekalaisia metallituotteita alumiinista ja teräksestä. 1970-luvun alussa erikoistuimme alumiinirakenteiden valmistukseen. Päätuotteena olivat alkuvaiheessa ovet ja ikkunat, nykyisin tuotevalikoimamme kattaa kaikki alumiinirakenteiset ovi-, ikkuna-, valokatto- ja julkisivutuotteet. Omat 1200 m2:n tuotantotilat ja nykyaikaiset työstökoneet yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa mahdollistavat myös vaativien ja nopeatahtisten projektien toteuttamisen. Tarkemman esittelyn tarjoamistamme tuotteista ja palveluista löydät alumiinirakenteet - ja alumiinirakentamisen palvelut - sivuilta.

V.J. Malkamäki Oy on laadukkaan alumiinirakentamisen lisäksi tunnettu myös alumiinisista Juha-lipputangoista. Täysin kotimaassa valmistettu Juha-lipputanko on tyylikäs ja harmoninen kokonaisuus, josta löytyy sopiva kokovaihtoehto jokaisen kodin pihapiiriin. Katso tarkemmat tiedot alumiiniset lipputangot - sivulta.
Asiakkaitamme ovat pääosin yritykset, mutta myös yksityishenkilöt ovat meille tärkeä ja kasvava asiakasryhmä. Ota yhteyttä ja kerro meille tarpeesi! Osaava henkilökuntamme on palveluksessasi


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Maansiirto Karvinen Oy
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy