Kunnossapito Rekko Oy

Keskutie 33
28760, Pori
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: Osmo Rekko: 040 734 6776

Yrityksen esittely:

Toteutamme teollisuuden kunnossapitopalvelut vakaalla ammattitaidolla Porin seudulla. Lisäksi tilauksesta valmistamme erilaisia välijäähdyttimiä, pakosarjoja, turboja varten eri osia, välilaippoja sekä useita eri osia auton viritykseen.

Coolerit:
Valmistamme käsityönä välijäähdyttimiä moniin eri merkkeihin mittatilaustyönä. Käytämme vain hyvälaatuisia materiaaleja sekä takaamme työnjälkemme ensiluokkaisen laadun. Välijäähdyttimien materiaalina alumiini.
Meillä löytyy valmiina mitat moniin eri merkkeihin. Tarvittaessa valmistamme mittojen mukaan haluamanne välijäähdyttimen. Teemme halutessasi tarvittavat mittaukset puolestasi, soita niin sovitaan milloin voit saapua paikalle.

Pakosarjat:
Valmistamme pakosarjat räätälöitynä autoosi. Meiltä löytyy valmiina mitat useisiin autoihin tai mittaamme ja sovitamme uuden pakosarjan autoon.

Muut työt:
Valmistamme alihankintana ja tilaustöinä erilaisia ruostumattomia ja alumiinisia osia. Esimerkkejä näet sivustoltamme ja tiedustelemalla saat lisätietoja mahdollisuuksista toteuttaa tarvitsemasi osa tai kappale. Tarvittaessa toteutamme vain tarvittavan hitsaus- tai korjaustyön.

Soita ja kysy lisää tai katso kotisivumme!


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy