Jyväskylän Energia Oy

Vesangantie 5
50700, Jyväskylä
etsi kartalta >>

Puhelin: (014) 366 4010

Yrityksen esittely:

Jyväskylän Energia Oy on JE-konsernin emoyhtiö. Tavoitteenamme on olla palveleva, vahva, energia-alan osaaja sekä haluttu työnantaja. Haluamme myös kehittää alan osaamista ja edistää seudullista yhteistyötä, maakunnan työllisyyttä ja kilpailukykyä – toimia seudullisena energiaveturina.

1902 perustettu Jyväskylän kaupungin omistama sähkölaitos tuotti aluksi jyväskyläläisille sähköä höyryvoimalla. Kaukolämmön tuotanto alkoi vuonna 1960. Toiminta muuttui 1980 Energialaitos-nimen myötä liikelaitokseksi. 1997 Energialaitoksesta tehtiin osakeyhtiö, Jyväskylän Energia Oy. Yhtiö osti omistajaltaan vesiliiketoiminnan 2006.

Tänään Jyväskylän Energia Oy tytäryhtiöineen tuottaa, myy ja siirtää sähköä, lämpöä ja vettä omistamissaan ja rakentamissaan verkoissa. Verkkoja rakentaa ja ylläpitää oma rakennusyhtiö, JE-Urakointi Oy. Sähköä myydään lisäksi myös muiden verkonhaltijoiden jakelualueille. Toteuttaakseen tavoitteitaan JE-yhtiöt kehittävät palvelujaan sekä niihin liittyviä ratkaisuja asiakastarpeet ja ekologia huomioiden.


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy