Kiinteistöhuolto Råberg Oy

Antinkatu 13 A
28100, Pori
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 0400 593 864
Faksi: (02) 529 8260
Email:

Yrityksen esittely:

Kiinteistöhuolto Råberg Oy tarjoaa kokonaisvaltaista kiinteistöhuoltoa ja porrassiivouspalveluita Porissa. Olemme joustava ja asiakasta lähellä oleva yritys, jolla on laatu-hinta-suhde kohdallaan. Työt hoitaa asiansa tunteva energinen poppoo.

Toimintamme käsittää taloyhtiöiden ja kiinteistöjen huolto- sekä siivoustyöt. Huolehdimme toisin sanoen siitä, että talossa on kaikki hyvin sekä sisällä että ulkona.

Kaikki kohteemme sijaitsevat keskitetysti Porin keskustan alueella, ja niiden joukossa on asunto-osakeyhtiöitä, liikekiinteistöjä ja pankkeja.

Olemme toimineet alalla jo yli 20 vuotta, joten vankkaa kokemusta on ehtinyt karttua. Lisäkoulutamme henkilökuntaamme aina tarvittaessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Toimistomme sijaitsee Porin sydämessä eli kauppatorin varrella ja on avoinna arkisin klo 9–15. Päivystämme 24 h/ vrk numerossa 0400 593 864.

Kiinteistöhuolto Råberg Oy kuuluu korkeimpaan AAA-luottokelpoisuusluokkaan ja sen perustaja on palkittu kultaisella yrittäjäristillä ansiokkaasta yksityisyrittäjyydestä.


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy