JH-Termokuljetus Oy

Teknologiapuisto 1
61800, Kauhajoki
etsi kartalta >>

Puhelin: (020) 747 0380
Matkapuhelin: 0400 930 048
Faksi: (020) 747 0381
Email:

Yrityksen esittely:

JH-Termokuljetus Oy on logistiikka-alan perheyritys, joka tarjoaa asiakkailleen lämpösäädeltyjä kuljetus-, jakelu- ja varastointipalveluja. Liiketoimintaa on ollut jo vuodesta 1990 lähtien ja vuonna 2002 perustettiin nykyinen osakeyhtiö.

Yrityksemme toiminta keskittyy pääkaupunkiseudun terminaalitoimintaan ja jakeluun. Kuljetukset keskittyvät Turun, Tampereen, Hämeenlinnan ja Jyväskylän seudulle sekä Pohjanmaalle. Joustavan yhteistyöverkostomme avulla kuljetukset onnistuvat minnepäin Suomea tahansa. Tämä on tärkeää maassa, jossa tieliikenteen osuus on jopa 70 % kaikista kuljetusmuodoista.

Terminaalitoimintaamme kuuluu elintarvikkeiden vastaanotto ja säilytys, jatkotoimitusten keräily ja käsittely sekä lastaus ja jakelu asiakkaille. Hoidamme tarvittaessa asiakkaamme koko logistisen ketjun. Palvelualan yrityksenä toimimme kaupan tukitoimijana tarjoamalla kuljetuksia Suomen tärkeimpiin jakelukeskuksiin sekä tukku- ja vähittäisliikkeisiin. Varastomme sijaitsee lähellä Helsingin ydinkeskustaa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Yrityksen toimintaa on hajautettu Helsinkiin ja Kauhajoelle. Helsingissä, Hermannin rantatie 20:ssa, tapahtuu yrityksen varsinainen liiketoiminta ja Kauhajoella vastataan yrityksen taloushallinnosta.


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Maansiirto Karvinen Oy
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy