Mediapyörä Oy

Lönnrotinkatu 15 B
44100, äänekoski
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 050 546 32 30
Email:

Yrityksen esittely:

Kaikki tarvitsevat nykyään uskottavaa viestintää. Ei ole yhdentekevää, millaisen kuvan yritys antaa tuotteistaan tai palveluistaan asiakkailleen. Myös viestinnän ammattilaiset ja esimiehet tarvitsevat jatkuvasti koulutusta. On elintärkeää osata johtaa ihmisiä niin, että he jaksavat työssään ja haluavat olla mukana muutoksissa. Silti pitää muistaa, että kirkas sisältö on yhä viestinnän perusta. Mediapyörä Oy auttaa rakentamaan selkeää ja ymmärrettävää viestintää.

Olemme pieni, mutta monitaitoinen viestintäyritys. Ydinosaamistamme ovat erilaiset koulutukset ja konsultoinnit mediayrityksille sekä muille viestinnästä kiinnostuneille yrityksille ja ryhmille. Tarjoamme apua lehdille esimerkiksi ulkoasuun ja muuhun visuaalisuuteen liittyvissä asioissa sekä kirjoittamisessa ja kielenhuollossa. Annamme koulutusta muun muassa johtamisessa, paikallisuudessa, yhteisöllisyydessä sekä tasa-arvossa.

Teemme myös yrityksille kokonaismarkkinointisuunnitelmia, jotka voivat sisältää mitä tahansa käyntikorteista asiakaslehtiin.

Entä onko pöytälaatikossasi tekstejä, jotka haluaisit kirjaksi
Me autamme harrastajakirjoittajia ja erilaisia yhdistyksiä julkaisemaan tekstit omakustannekirjoiksi.

Asiakas on meille tärkein. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teille sopivaa viestintää tai koulutusta. Me järjestämme myös virkistystä koulutuspäivän päätteeksi. Kaikki on meille mahdollista.


Hakusanat:

viestintä, koulutus, konsultointi, viestintäpalvelu, kokonaisuusmarkkinointisuunnitelma, markkinointi


Tagit

Kauppa
 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy