Hotel Santa Claus Oy

Korkalonkatu 29
96200, Rovaniemi
etsi kartalta >>

Puhelin: (016) 321 321, (016) 321 3227
Faksi: (016) 321 3222

Yrityksen esittely:

Luonnosta luksukseen – Neljän tähden laatua

Clarion Hotel Santa Claus vastaa vaativimpienkin matkailijoiden tarpeisiin. Huippuluokan varustelutaso ja mainio palvelu tekevät hotellista paikan, jonne on aina miellyttävä saapua.

Neljän tähden hotelli sijaitsee Rovaniemen ydinkeskustassa ja tarjoaa majoituspalveluiden lisäksi monenlaisia makunautintoja. Lappiravintola Gaissan listalta löytyy niin perinteistä poronkäristystä kuin Meri-Lapin karitsaa. Kesäkuusa 2008 avatun Bar & Grill ZoomUpin listalta saat sekä maistuvan lounaan että iltamyöhän pikkusuolaisen, unohtamatta reiluja grillattuja herkkuannoksia. Café & Bar Zoomit tarjoaa mukavan mahdollisuuden iltapäivän kahvihetkeen ja illalla voit kokeilla erilaisia drinkkejä vaihtuvasta valikoimasta. Keskeisestä sijainnista huolimatta löytyy Lapin ainutlaatuinen luonto vain kivenheiton päästä pääovelta.

Hotel Santa Claus sopii mainiosti niin kannustematka-asiakkaille kuin lomaileville ja työnsä puolesta liikkuville. Hotellissa on kiinnitetty erityistä huomiota asiakasturvallisuuteen ja ekologisiin arvoihin. Myös lapsiperheiden ja liikuntarajoitteisten asiakkaiden tarpeet on huomioitu hotellin suunnittelussa.


Tagit

 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy