Ravintola Lost & Found

Annankatu 6
00121, Helsinki
etsi kartalta >>

Puhelin: (09) 680 1010
Faksi: (09) 612 1882
Email:

Yrityksen esittely:

Lost & Found on yksityisessä omistuksessa vuodesta 1996 toiminut yökerho, jonne toivotamme tervetulleiksi kaikki aikuiset asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta. Aloittaessamme olimme kaupungin ainoa ”Heteroystävällinen Homobaari” , joka sittemmin uuden asiakaskunnan myötä on muotoutunut homoystävälliseksi heterobaariksi. Nykyinen slogan onkin ”Anything goes”. Vuosien varrella rakkaalle lapselle on annettu monia lempinimiä: Lostis, Lostari, Lode, Luostari, Lostenfun…

Olemme avoinna 364 päivää vuodessa aina aamuneljään asti. Ravintolassamme on kaksi kerrosta: katutasossa hengaillaan, chillailllaan, minglaillaan, pongaillaan ja taustalla soi monipuolinen musiikki. Alakerran Hideawayssa discotaan joka ilta, musiikkina hittejä aina 70-luvulta nykypäivään. Musiikin ja palvelun yökerhossamme hoitavat ammattitaitoiset baarimestarit, jotka ovat viihdyttäneet Lostiksen tiskin takana hyvinkin pitkään. Ravintolassamme on A-oikeudet ja kattava tuotevalikoima. Nälän yllättäessä vitriinistä löytyy pieniä suuria herkkuja.

Ravintolassamme on livemusiikkia, ravintolateatteri-iltoja, konsertteja ja klubi-iltoja.
Tarkemmat tiedot Tapahtumat sivulta.

Tiloissamme mahdollisuus järjestää yksityistilaisuuksia,
lisätietoja Yksityistilaisuudet sivulta.

Tarjoamme myös mahdollisuuden live-esiintymisiin, ota yhteys, info@lostandfound.fi Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .
Ikäraja on 24 vuotta.


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Vesijohtoliike Thomander Ky
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Etelän Tila
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy