Ravintola Lost & Found

Annankatu 6
00121, Helsinki
etsi kartalta >>

Puhelin: (09) 680 1010
Faksi: (09) 612 1882
Email:

Yrityksen esittely:

Lost & Found on yksityisessä omistuksessa vuodesta 1996 toiminut yökerho, jonne toivotamme tervetulleiksi kaikki aikuiset asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta. Aloittaessamme olimme kaupungin ainoa ”Heteroystävällinen Homobaari” , joka sittemmin uuden asiakaskunnan myötä on muotoutunut homoystävälliseksi heterobaariksi. Nykyinen slogan onkin ”Anything goes”. Vuosien varrella rakkaalle lapselle on annettu monia lempinimiä: Lostis, Lostari, Lode, Luostari, Lostenfun…

Olemme avoinna 364 päivää vuodessa aina aamuneljään asti. Ravintolassamme on kaksi kerrosta: katutasossa hengaillaan, chillailllaan, minglaillaan, pongaillaan ja taustalla soi monipuolinen musiikki. Alakerran Hideawayssa discotaan joka ilta, musiikkina hittejä aina 70-luvulta nykypäivään. Musiikin ja palvelun yökerhossamme hoitavat ammattitaitoiset baarimestarit, jotka ovat viihdyttäneet Lostiksen tiskin takana hyvinkin pitkään. Ravintolassamme on A-oikeudet ja kattava tuotevalikoima. Nälän yllättäessä vitriinistä löytyy pieniä suuria herkkuja.

Ravintolassamme on livemusiikkia, ravintolateatteri-iltoja, konsertteja ja klubi-iltoja.
Tarkemmat tiedot Tapahtumat sivulta.

Tiloissamme mahdollisuus järjestää yksityistilaisuuksia,
lisätietoja Yksityistilaisuudet sivulta.

Tarjoamme myös mahdollisuuden live-esiintymisiin, ota yhteys, info@lostandfound.fi Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .
Ikäraja on 24 vuotta.


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy