TR-Varaosat

Akkutie 2
60510, Hyllykallio
etsi kartalta >>

Puhelin: (06) 412 8115
Matkapuhelin: 0400 362 400
Faksi: (06) 414 9805
Email:

Yrityksen esittely:

TR-Varaosat Oy on Zetor PDC:n valtuuttama varaosien maahantuoja Suomessa. Yritys aloitti toimintansa 70-luvulla, jolloin päätoimena oli Zetor-traktorien huolto. Toiminta laajeni vuosien aikana Suomen suurimmaksi Zetor-huoltoyksiköksi ja mukaan tuli myös varaosien maahantuonti.

Vuonna 1998 huolto ja varaosamyynti eriytettiin toisistaan, jonka seurauksena vastuu huollosta siirtyi TRV-Osat Oy:lle. TRV-Osat Oy:n uusi toimipiste sijaitsee lähellä varaosamyymälää, osoitteessa Laturitie 12.

Vuoden 2008 alusta TR-Varaosat liittyi osaksi HCP Groupia, jonka myötä Zetor-traktorien maahantuonti siirtyi TR-Varaosat Oy:lle varaosien maahantuonnin lisäksi.

Tällä hetkellä suurin osa myydyistä varaosista on tukkumyyntiä, mutta yritys palvelee myös yksityisiä asiakkaita. Varaosamyymälä sijaitsee Valtatie 19:n varrella, neljän kilometrin päässä Seinäjoen keskustasta. Kartan ja saapumisohjeet myymälään löydät täältä.

Myymälässä teitä palvellaan arkisin klo 8:00-19:00. Tilaukset otetaan vastaan myös puhelimitse. Varaosat toimitetaan nopeasti, tarpeen tullen jo seuraavaksi päiväksi. Zetor-varaosien toimitusvalmius on yli 90%.

Tutustu myös kotisivuihimme!


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy