TR-Varaosat

Akkutie 2
60510, Hyllykallio
etsi kartalta >>

Puhelin: (06) 412 8115
Matkapuhelin: 0400 362 400
Faksi: (06) 414 9805
Email:

Yrityksen esittely:

TR-Varaosat Oy on Zetor PDC:n valtuuttama varaosien maahantuoja Suomessa. Yritys aloitti toimintansa 70-luvulla, jolloin päätoimena oli Zetor-traktorien huolto. Toiminta laajeni vuosien aikana Suomen suurimmaksi Zetor-huoltoyksiköksi ja mukaan tuli myös varaosien maahantuonti.

Vuonna 1998 huolto ja varaosamyynti eriytettiin toisistaan, jonka seurauksena vastuu huollosta siirtyi TRV-Osat Oy:lle. TRV-Osat Oy:n uusi toimipiste sijaitsee lähellä varaosamyymälää, osoitteessa Laturitie 12.

Vuoden 2008 alusta TR-Varaosat liittyi osaksi HCP Groupia, jonka myötä Zetor-traktorien maahantuonti siirtyi TR-Varaosat Oy:lle varaosien maahantuonnin lisäksi.

Tällä hetkellä suurin osa myydyistä varaosista on tukkumyyntiä, mutta yritys palvelee myös yksityisiä asiakkaita. Varaosamyymälä sijaitsee Valtatie 19:n varrella, neljän kilometrin päässä Seinäjoen keskustasta. Kartan ja saapumisohjeet myymälään löydät täältä.

Myymälässä teitä palvellaan arkisin klo 8:00-19:00. Tilaukset otetaan vastaan myös puhelimitse. Varaosat toimitetaan nopeasti, tarpeen tullen jo seuraavaksi päiväksi. Zetor-varaosien toimitusvalmius on yli 90%.

Tutustu myös kotisivuihimme!


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Maansiirto Karvinen Oy
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy