LVI-Helin Oy

Rakentajantie 1
27511, Eura
etsi kartalta >>

Puhelin: (02) 838 79100
Matkapuhelin: 0400 502900
Faksi: (02) 838 79110
Email:

Yrityksen esittely:

Vuonna 1959 perustettu LVI-Helin Oy on yksi Suomen suurimmista lämpö-, vesi- ja ilmastointialan yrityksistä. Toimimme koko valtakunnassa toteuttaen vaativat lvi-urakat suunnittelusta luovutukseen. Lisäksi huolehdimme laitteistojen mittauksista, säädöistä ja huolloista. Valmistamme myös asennusvalmiita New Air 2000 -ilmastointikonehuoneita. Viime vuosina toimintamme on painottunut rakennusliike, urakoitsija- ja teollisuusasiakkaisiin.

Päätoimipaikassamme Eurassa on ammattilaisia ja yksityisiä palveleva monipuolinen lvi-myymälä sekä AGA-kaasujen palvelupiste.

Vahvuutemme on kokonaisvaltainen, asiakkaan tarpeet huomioiva ja kustannustehokas lvi-palvelu. Laadukkaan suunnittelun, urakoinnin ja lopputuloksen varmistavat 50 motivoitunutta ja ammattitaitoista työntekijäämme.

LVI- Helin Oy on osa pohjoismaista, johtavaa talotekniikkakonsernia NVS Installation AB:ta. Konsernin palvelu- ja tuotetarjonta vahvistaa LVI-Helinin kykyä palvella tehokkaasti vaativissa julkisissa ja liikekiinteistöprojekteissa.


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy