LVI-Helin Oy

Rakentajantie 1
27511, Eura
etsi kartalta >>

Puhelin: (02) 838 79100
Matkapuhelin: 0400 502900
Faksi: (02) 838 79110
Email:

Yrityksen esittely:

Vuonna 1959 perustettu LVI-Helin Oy on yksi Suomen suurimmista lämpö-, vesi- ja ilmastointialan yrityksistä. Toimimme koko valtakunnassa toteuttaen vaativat lvi-urakat suunnittelusta luovutukseen. Lisäksi huolehdimme laitteistojen mittauksista, säädöistä ja huolloista. Valmistamme myös asennusvalmiita New Air 2000 -ilmastointikonehuoneita. Viime vuosina toimintamme on painottunut rakennusliike, urakoitsija- ja teollisuusasiakkaisiin.

Päätoimipaikassamme Eurassa on ammattilaisia ja yksityisiä palveleva monipuolinen lvi-myymälä sekä AGA-kaasujen palvelupiste.

Vahvuutemme on kokonaisvaltainen, asiakkaan tarpeet huomioiva ja kustannustehokas lvi-palvelu. Laadukkaan suunnittelun, urakoinnin ja lopputuloksen varmistavat 50 motivoitunutta ja ammattitaitoista työntekijäämme.

LVI- Helin Oy on osa pohjoismaista, johtavaa talotekniikkakonsernia NVS Installation AB:ta. Konsernin palvelu- ja tuotetarjonta vahvistaa LVI-Helinin kykyä palvella tehokkaasti vaativissa julkisissa ja liikekiinteistöprojekteissa.


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Vesijohtoliike Thomander Ky
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Etelän Tila
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy